web builder

WEBSITES

Hoe werken voor website design?

De eerste stap die we met de klant zetten is een verkennend gesprek. In dit gesprek gaan we na wat de exacte behoeften zijn.

De tweede stap is een voorbeeld van de website klaar maken voor de klant. De klant kan dan aangeven wat er eventueel nog veranderd moet worden. Nadat de klant tevreden is over het voorbeeld beginnen we met het ontwikkelen van de website.

De derde stap is de goedkeuring van de klant over de definitieve versie. Dan wordt de website open gezet voor het grote publiek.

Bekijk hieronder enkele van onze realisaties

Elke website zal in een apparte tab openen.Your Company Support

Consultancy & Green-Tech oplossingen


Naast onze consultancy activiteiten investeren wij ook in innovatieve “green-tech” oplossingen welke we zullen lanceren op het ogenblik dat deze voldoende maturiteit hebben.

DiaMar

Verander uw vakantiewijze.

Gite “DIAMAR” helpt u om van de vakantie, of het nu een kort verblijf is of je komt hier voor langere tijd, een zalige ervaring te maken.
Reserveer nu.

DOGO

Handenkapsalon DOGO

Honden zijn zoveel meer dan huisdieren alleen, het zijn loyale en liefdevolle leden van ons gezin. Indien u opzoek bent naar een professionele hondentrimmer uit de regio Mechelen dan bent u hier aan het juiste adres.

Rubby Dak

Alle dakwerken, pannen, leien, zinkwerken

Wie voor zo'n keuze staat, doet er goed aan in zee te gaan met Rubby Dak. In ons bedrijf is meer dan 25 jaar ervaring en vakmanschap aanwezig, wat ondermeer borg staat voor de kwaliteit van het geleverde werk.